Odisco vergeet wedstrijd te beslissen

SVOC 1 was afgelopen zondag de tegenstander van Odisco. De winnaar van deze wedstrijd zou op plaats drie komen te staan. Een eerder ontmoeten tussen deze twee leverde een overwinning voor SVOC op.

De eerste helft was een helft waarin Odisco 25 minuten wist te domineren. Het spel was met vlagen heel goed en er werden veel kansen gecreëerd. Helaas wisten de dames deze kansen niet allemaal te benutten. Door sterk te verdedigen stond er vijf minuten voor rust 5-1 op het scorebord. Helaas duurde de eerste helft vijf minuten te lang en daarin ging, vooral verdedigend, in korte tijd veel dingen mis. Zo kwam SVOC op gelijke hoogte werd er gerust met 5-5.
In de rust moesten de dames zich herpakken en proberen in de tweede helft de wedstrijd weer naar zich toe te trekken. Na rust was het SVOC dat na een tijdje spelen voor het eerste op voorsprong kwam. Odisco knokte hard, maar langszij komen lukte steeds maar niet. Met nog tien minuten op de klok was de stand 8-9 en kon de wedstrijd nog alle kanten op. Helaas kon Odisco de korf niet meer vinden en door de extra risico's die de dames verdedigend namen in de laatste twee minuten, kon SVOC dat nog wel. Eindstand 8-11.
Odisco was in de eerste helft veruit de bovenliggende partij, maar vergat hierin de wedstrijd te beslissen. Zo kon SVOC toch de aansluiting vinden en uiteindelijk de winst pakken. Zondag speelt Odisco om 14:00 in Lieshout tegen Flamingo's.