Afbeelding

Open Dag Zwijsen College

Algemeen

Veghel - Op zaterdag 3 februari vindt de Open Dag voor basisschoolverlaters plaats op het Zwijsen College aan het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. Het Zwijsen biedt aan alle leerlingen onderwijs op maat en iedere leerling werkt er op een eigen Chromebook. Leerlingen en hun ouders/verzorgers die dit willen ervaren zijn van harte uitgenodigd. Tussen 10.00 en 14.00 uur staan de Zwijsenaren voor u klaar!

Dakpanklassen
Het Zwijsen College is een school voor havo en vwo. Onze dakpanklassen havo-mavo en havo-vwo stellen de vroege selectie een jaar uit en zorgen voor optimale ontwikkelkansen.

Fast Lane vwo+
Vwo-ers die van een uitdaging houden, kunnen kiezen voor een van de extra vakken: natuurwetenschappen (techniek) of Chinees. Alle vwo-leerlingen kunnen versnellen en in de vijfde klas kiezen om in één of meerdere vakken examen te doen. Ook kunnen zij er al eerder voor kiezen om het gehele vwo-diploma in vijf jaren te behalen. Gewoon zes jaren over het vwo doen, kan natuurlijk ook.

Vertrouwde sfeer en begeleiding
Tijdens de Open Dag kunt u de vertrouwde sfeer en prettige omgang ervaren. De inspectie roemt onze goede begeleiding waardoor de leerlingen minder vaak doubleren dan dat landelijk het geval is.
Open Dag: ontmoetingsplek
De Open Dag van het Zwijsen College heeft vooral het karakter van ontmoeting. Maak kennis met onze ervaringsdeskundigen (leerlingen, medewerkers en ouders) en kijk rond of doe mee aan een rondleiding door het gebouw. Zo kunt u naar eigen behoefte informatie verzamelen en de sfeer proeven.

Meer informatie
Kijk op www.zwijsencollege.nl voor meer informatie.