Afbeelding

Start verkoop zeventien patiowoningen

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de fonkelnieuwe wijk Heikant wordt druk gebouwd aan de Rooise Gaard. De ene na de andere nieuwe straat verschijnt op de kaart van Sint-Oedenrode. Binnenkort start VOF Sluitappel met de verkoop van zeventien prachtige en bijzondere patiowoningen.

Wonen in het gastvrije oer-Brabantse Sint-Oedenrode betekent wonen te midden van een heerlijk relaxte, groene omgeving. Op een plek waar veel mensen elkaar kennen. Waar je kinderen zich thuis voelen. En waar je vlakbij het bruisend Eindhoven bent. Een geweldig aantrekkelijke buitenkans toch? Het bijzondere aan deze woningen is uiteraard de patiotuin. Het kan jouw plek worden waar je onder het genot van een glaasje wijn de werkdag afsluit, waar je samen kunt eten of waar de kinderen beschut in de frisse buitenlucht spelen. Lange zomeravonden, aangename temperaturen en sfeervol samenzijn. De tuin is zoveel meer dan een extra ruimte aan het huis.

Heikant
Wonen in de Rooise Gaard is genieten van het Brabantse land op z'n mooist. De buurt ligt in de wijk Heikant, aan de noordrand van Sint-Oedenrode. Het is het land van de meanderende Dommel, van wuivende populieren en karakteristieke boerderijen. De Rooise Gaard ligt ten noorden van de nieuwe wijk Sluitappel. De wijk is een centraal gelegen plek in Sint-Oedenrode met de oprit naar de A50 op korte afstand. Het biedt de ideale combinatie van landelijk wonen en levendige steden met alle voorzieningen binnen handbereik. Volop genieten van alles wat 's-Hertogenbosch en Eindhoven te bieden hebben en van de rust die wonen in een dorpse wijk brengt.

De woningen
De zeventien woningen worden aangeboden in een aantal verschillende indelingsvarianten, twee of drie slaapkamers of met een hobbykamer, geschakeld- of enkel; als hoekwoning - of tussenwoning. Kortom, voor elk wat wils.

Is jouw interesse gewekt? Kom dan naar de start verkoop?
Deze is op 14 december a.s. van 18.30u tot 20.00u bij De Helden van Kien in Sint-Oedenrode. De patiowoningen zijn te koop vanaf €319.000,- v.o.n. Grijp je kans! Kijk voor meer info op: www.vanwanrooij.nl/sint-oedenrode-rooise-gaard