Afbeelding

Kraamverhuur Vrijmarkt reeds van start

Algemeen

Sint-Oedenrode - Deze week is de Oranjevereniging weer gestart met de verhuur van de kramen voor de Vrijmarkt op woensdagavond 26 april en voor de traditionele kinderspeelgoedmarkt op Koningsdag, donderdag 27 april. Inschrijven kunt u op het VVV-kantoor.

De kramen worden uitgegeven op volgorde van aanmelding. In totaal worden er 50 kramen verhuurd. Voor deVrijmarkt kunt u alleen een hele kraam huren à € 15,00 en voor de kinderspeelgoedmarkt kan ook een halve kraam worden gehuurd. Maar ook daarvoor geldt dat de kramen verhuurd worden op volgorde van aanmelding. Voor de Kinder-Speelgoedmarkt bedragen de kosten voor een hele kraam €10,00 en voor een halve kraam €5,00. Omdat we uit ervaring weten dat er veel vraag is naar de kramen, is het belangrijk dat u op tijd komt, want vol is vol.

De bedoeling van de Vrijmarkt is dat er alléén particulieren en verenigingen een kraam huren en dat er géén speelgoed wordt verkocht. De Vrijmarkt op woensdagavondvond 26 april duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. De kramen zullen verlicht worden. Op de Kinder-Speelgoedmarkt op Koningsdag donderdag 27 april, is het de bedoeling dat er alleen speelgoed verkocht wordt. Deze markt duurt van 11.30 uur tot 17.00 uur. Kijk voor de openingstijden van het VVV kantoor op www.vvvsintoedenrode.nl