Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Nieuws van de Zevensprong

Algemeen

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de Zevensprong 2017 zijn al in volle gang. Het thema van de Zevensprong, dat dit jaar plaats gaat vinden van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli is: "De Zevensprong 2017: Superhelden in actie!"

De kerngroep is druk doende met het bedenken van leuke activiteiten in het thema. Natuurlijk zullen ook onder andere de traditionele zeskamp, het sport- en spellencircuit en de vossenjacht helemaal in het teken van superhelden staan. En is er natuurlijk ook weer met de bus een uitstapje!

De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. De inschrijfavond is dit jaar op 20 april. Begin april zullen alle kinderen uit groep 3 en 4 een inschrijfformulier ontvangen op school. Kinderen die buiten Sint-Oedenrode naar school gaan kunnen een inschrijfformulier downloaden van de website.

Voorzitter en vrijwilligers gezocht!
Ieder jaar zijn er ongeveer 60 vrijwilligers nodig die een handje helpen bij het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de activiteiten. Het is de bedoeling dat 2 vrijwilligers een groepje begeleiden van ongeveer 11-13 kinderen. Er zijn al een groot aantal aanmeldingen van vrijwilligers binnengekomen, maar de Zevensprong zoekt nog enkele jongeren van 16 jaar of ouder die een groepje willen begeleiden.

Ook is de Zevensprong op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na ruim 20 jaar voorzitter te zijn geweest, vindt de huidige voorzitter het tijd om het stokje door te geven. Daarom zoekt de kerngroep een nieuwe voorzitter die de Zevensprong kan leiden. De huidige voorzitter zal nog een paar jaar meedraaien zodat de nieuwe voorzitter goed kan worden ingewerkt. Meer informatie over het worden van vrijwilliger of voorzitter is te vinden via www.zeven-sprong.nl