Afbeelding

Verjaardag Elvis Presley wordt nog steeds gevierd

Algemeen

Sint-Oedenrode – We kennen allemaal wel de Elvis Memorial Day die ieder jaar in Sint-Oedenrode wordt gehouden. Geestelijk vader Bernie de Brouwer houdt al enkele jaren ook een winterse tegenhanger. Zo wil hij met zo veel mogelijk mensen ook de geboortedag van The King vieren. Begin 2017 vindt dat op zondag 8 januari plaats bij De Vriendschap.

"Na het geweldige succes van de tiende editie van de Elvis Presley Memorial Day in Boskant wordt het ook tijd voor de derde Elvis Presley Birthday Party. Deze is een tijdje weggebleven, maar deze dag mag ook zeker niet vergeten worden", vindt De Brouwer. Elvis is geboren op 8 Januari 1935 en daarom is het logisch dat het feestje op die dag in Boskant wordt gehouden. De Brouwer: "Natuurlijk is zanger Mark Elbers, maar ook de Elvis Fanclub 'it's Elvis Time' aanwezig. Daarnaast krijgen de vroege bezoekers een stukje verjaardagstaart van bakkerij Verhoeven. Er is een grote dansvloer en de keuken is geopend! Een extra voordeel is dat er voldoende parkeergelegenheid is."

Het verjaardagsfeestje begint om 14.00 uur in De Vriendschap, Pastoor Teurlingsstraat 30, Boskant, Sint-Oedenrode. De entree is gratis.