Afbeelding

Website DeMooiKrant in modern jasje

Algemeen

Sint-Oedenrode - De site www.demooikrant.nl is klaar voor de toekomst. Demooikrant.nl is zodanig verbeterd dat hij beter vindbaar is geworden. Op de website van de franchiseorganisatie kan je terecht voor informatie over het worden van franchisenemer in de media. 

Een belangrijke toevoeging aan de website is dat huidige franchisenemers aan het woord komen. Ze stellen zich aan de bezoekers van de site voor, wat zorgt voor verpersoonlijking en herkenbaarheid. Het aanbod van www.demooikrant.nl is erg divers; naast uitleg over het concept en tekst van franchisenemers vind je ook de verschillende kranten en websites terug, op deze manier krijgt de bezoeker een beter beeld van organisatie DeMooiKrant. Bij interesse en vragen kan je via de site direct contact opnemen met Demooikrant.nl of een contactformulier invullen.

DeMooiKrant is een franchiseonderneming in de media, zowel op papier als online. Het concept bestaat zes jaar, maar de bijhorende website is nu twee jaar in de lucht. Daarom werd het tijd voor vernieuwing.  DeMooiKrant is een uniek mediaconcept van nieuwsvergaring op lokaal niveau. Op het moment bestaat DeMooiKrant uit negen franchisenemers die een krant en een nieuwssite runnen. Daarnaast brengt DeMooiKrant een maandblad, meerdere Havenkranten en tientallen websites uit. Uit het bezoekersaantal kan de organisatie aflezen dat de site afgelopen week al vaker bekeken is.

Bekijk hier de vernieuwde website >>