De jonge tennissterren

TV Nijnsel Clubtitel met meerdere kampioenen

Sint-Oedenrode - Van 23 juni tot en met 2 juli vond de TV Nijnsel Clubtitel plaats. Het leukste interne toernooi van het jaar! Het toernooi werd gekenmerkt door spannende wedstrijden en de welbekende gezellige sfeer van TV Nijnsel. Zondag 2 juli werden de finales gespeeld.

Bij de Heren Dubbel 8 was er sprake van overtuigend spel door Mark van de Pol en Frenk Remeysen, die de titel binnenhaalden. In de spannende wedstrijd van de Dames Dubbel 8 kwamen moeder en dochter Steffy de Wit en Imke Verhappen als winnaars uit de bus. De Heren Dubbel 7 kende een nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk wonnen John Kusters en Nick van de Pol in de finale na drie sets. Bij de Dames Dubbel 6 gingen Anke Kremers en Mimy Warnecke er met de titel vandoor.

De finalisten van de Gemengd Dubbel 7 troffen elkaar al eerder in de poule fase. Toen wonnen John Kusters en Mieke Peeters overtuigend van Paul Verhappen en Imke Verhappen. Echter, in de finale boden Imke en Paul de andere twee spelers flink tegenstand. Na een drie setter werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen door Mieke en John.

Lian van Gastel en Elske Langen toonden hun dominantie in de Dames Dubbel 6 en sleepten de titel binnen. De Gemengd Dubbel 5 werd gekenmerkt door prachtige rallies en was een genot om naar te kijken. Na drie sets mochten Nick van de Pol en Jeanette Smits zich tot kampioenen kronen. De Dames Enkel 6 was een spannende strijd die beide kanten op kon gaan, maar uiteindelijk wist Vera van den Hanenberg de overwinning binnen te slepen. Bij de Heren Enkel 6 zagen we eenzelfde spannend scenario, waarbij Paul van der Rijt uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

“De traditionele loterij waarmee we het toernooi andere jaren altijd afsluiten heeft dit jaar plaats gemaakt voor wellicht een nieuwe traditie. Dit jaar is het toernooi afgesloten onder het genot van een hapje en drankje. We kunnen terugkijken op een geslaagd en gezellig toernooi. Volgend jaar hopen we op nog meer aanmeldingen, zodat we nog vollere poules kunnen creëren. Bedankt aan alle deelnemers, toeschouwers en organisatoren voor een fantastisch toernooi. Tot volgend jaar”, is de tennisclub enthousiast.