V.d. Pas en Eradus Clubkampioenen T.V. Nijnsel

Nijnsel - De afgelopen anderhalve week is er fel gestreden om de titel in de wacht te slepen tijdens de clubkampioenschappen 2017 op de tennisbanen bij T.V. Nijnsel Evenals andere jaren was dit toernooi wederom een sportief en gezellig succesvol evenement. Onder mooie weersomstandigheden en zelfs soms onder tropische temperaturen zijn er fraaie wedstrijden gespeeld. Afgelopen zondag is het toernooi met de verschillende finales op mooie manier afgesloten.

Het is Johan van der Pas bij de heren en Anneke Eradus bij de dames gelukt om de titel clubkampioen 2017 binnen te slepen. In de herenfinale van afgelopen zondag was Johan duidelijk de sterkste in een tweestrijd met smaakmaker Nick van de Pol. In twee sets wist Johan de wedstrijd naar zich toe te trekken. Anneke Eradus was bij de dames in de finale tegen Marlie van Gastel de beste van twee. Zijn versloeg in de finale haar opponent ook in twee sets.
Samen met Koen Berkvens wist Johan van der Pas ook de titel te grijpen bij de herendubbel 6. Zij waren een maatje te groot voor het duo Mari Vervoort en Co Stamps. Erik Franc wist samen met Ine Berkvens de titel clubkampioen te behalen in de categorie gemengd dubbel 6. Zij waren in de finale te sterk voor Co en Myriam Stamps.
De finale bij de dames dubbel 6 was een ware thriller. Marlie van Gastel en Vera van de Hanenberg namen het op tegen Monique Witlox en Petra van Oorschot. Uiteindelijk moest de alles beslissende tie break in de derde set de beslissing brengen. Deze finale had eigenlijk geen verliezers verdiend maar toch waren het Marlie en Vera die uiteindelijk met de eer gingen strijken. In de strijd om de titel gemengd
Ook de finale bij herendubbel 7 kende een zeer spannende ontknoping. In deze eindstrijd tussen de duo's John Kusters en Paul van Oorschot tegen Ad Leenders en good old André Verbakel moest ook de derde en beslissende set de winnaar aanwijzen. Lange tijd leek het erop dat John en Paul deze finale naar zich toe zouden trekken. Toch waren het uiteindelijk Ad en André, die zelfs een matchpoint tegen overleefde, die zich clubkampioen mochten noemen. Diezelfde John Kusters wist samen met Vera van den Hanenberg de hoogste treden te betreden in de categorie gemengd dubbel 7. Zij waren te sterk voor het Ad Leenders en Marie-José Giroldi. Annette van der Heijden en Myriam Stamps kwamen als winnaar uit de bus in de categorie damesdubbel 7. Zij versloegen in drie sets Leentje van de Ven en Marian van Gastel.
De laatste clubtitel waar om gestreden werd was de titel in de herenenkel 8. In de afgelopen anderhalve week hebben de matadoren in deze poule gezorgd voor een reeks van zeer spannende poulewedstrijden. Na vele uren op de baan te hebben gestaan waren het uiteindelijk Jack Boets en Ben van de Biggelaar die zich mochten opmaken voor de eindstrijd. De finale was uiteindelijk een prooi voor Ben van de Biggelaar. Hij versloeg Jack Boets in twee sets. Al met al een zeer geslaagde editie van de clubkampioenschappen 2017 bij TV Nijnsel.