Afbeelding

Succesvol weekend voor de Nijnselse ruiters

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend reisde Michelle Westerdijk en haar paard Approval T af naar Vorden om te starten op een Subtop wedstrijd aldaar. Michelle en Approval T kwamen uit in de klasse ZZ Zwaar. De proef werd door de jury beoordeeld met 67.71%. Dit was goed voor een eerste prijs.

In Asten was dit weekend een springwedstrijd voor paarden. In de klasse B kwam Moniek van Gastel aan de start met haar paard Hercules. Na twee foutloze omlopen en 77,5 stijlpunten eindigde ze met een tweede prijs. Eline Peters gebruikte deze wedstrijd als laatste oefenronde voor de Brabantse kampioenschappen volgend weekend. In de klasse L reeds ze twee foutloze rondes met haar paard Forever Alve en eindigde met een achtste prijs. Voor de paarden vind het kampioenschap te Oud Gastel plaats op 11 en 12 Februari. Van onze vereniging zijn de volgende combinaties afgevaardigd namens kring Eindhoven/de Kempen in de klasse B Eefje Huybers en haar paard Honey Pop. In het springen klasse L
Anouk van den Nieuwenhuijzen met Irena Z , Juliët Bosshardt en Giolita en Eline Peters en haar paard Forever Alve. In de klasse M zijn de volgende combinaties afgevaardigd: Marwin van den Nieuwenhuijzen met Fien H, Suzan van Gastel met Eye Catcher Go, Noortje Gevers met Gigi du Rouet en Nicole Gevers met Bentley. In de klasse Z komen de volgende leden van onze vereniging aan start op de Brabantse kampioenschappen: Marwin van den Nieuwenhuijzen met Fien H, Suzan van Gastel met haar paarden Epke, Fergie en Enrico du Mesnil. In de klasse ZZ komt Marwin van den Nieuwenhuijzen en zijn paard Eton aan de start. Allemaal heel veel succes op de Indoor Brabantse kampioenschappen.