KV Rooi laat punten liggen

Sint-Oedenrode - Op zondag 15 januari stond Altior op het spel. De vorige keer had Altior te makkelijk van KV Rooi gewonnen. Dat liet de ploeg nu niet gebeuren.

Met 0-0 op het scorebord begon de wedstrijd en was alles mogelijk. Rooi begon sterk en wilde voor elke bal gaan. Toch viel het eerste doelpunt aan de kant van Altior. Rooi had hier al snel een antwoord op. Met een mooi afstandsschot werd het 1-1. De wedstrijd ging gelijk op en de ploegen waren erg aan elkaar gewaagd. De ruststand was uiteindelijk 6-6.

De tweede helft begon niet zoals Rooi in de rust besproken had. Het vertrouwen dat de ploeg in de eerste helft had, misten ze in de tweede helft. Hierdoor maakten zij kansen niet goed af en was het Altior die de kansen wel afmaakten. Eindstand 16-10. Op 22 januari om 12:40 speelt Rooi thuis, iedereen is van harte welkom.