Eerste wedstrijd voorjaascompetitie

Sint-Oedenrode - Vrijdagavond is door de senioren de eerste wedstrijd uit de Voorjaarscompetitie geschoten, de hoogste schutter. Houtschutters: Antoon Vervoort 122. Compound: Theo Passier 236, Wil Kivits en Paul van de Mortel 225. Recurve: Rene van Erp 233, William Huyberts 228, Jan van Bergen 210, Mark Kuys 208, Marjelein Verhoeven 191 en Frans van de Braak 175.

De schutters van de Rozelaer hebben dinsdagmiddag de eerste wedstrijd van de competitie geschoten. De dag winnaar was Antoon Vervoort met 228 punten. De overige scores waren: Jan van Erp en Jan Gordijn 211, Mart Verhoeven 200, en Jan van Bergen 197 en Joep Verbunt 164. Dinsdagavond is de derde wedstrijd uit de 25 meter 1pijl competitie van de Nederlandse Handboog Bond verschoten. Het team van Ontspanning schiet in de A-klasse. Er werd geschoten bij de Rozenjagers in Eerde. De scores waren: William Huyberts 226, Piet van den Berg 238, Simon Boersbroek 210, Mart Verhoeven 214, Mark Kuys 202, Theo Passier (C) 242 en Paul van de Mortel (C) 227.

De jeugd schoot op vrijdag de derde competitiewedstrijd, ook in Eerde. De uitslagen: Floris Mesu 231, Dione Mesu 171, Ray Matuszewski 147, Rick van de Mortel 143, Simon Roumen 139, Jelt de Bie 110 en Stan de Bie 91. Piet van den Berg schoot op zondag in Almere de derde ronde van de indoor Lowlands Shootout in Almere. Met 570 punten ging hij als zesde geplaatst naar de finales. Piet won de eerste finaleronde in een spannende wedstrijd na een shoot off met 6 – 5. Ook de laatste ronde was er een shoot off nodig om de winnaar te bepalen. Deze verloor Piet helaas en met 5 – 6 werd hij uiteindelijk vierde.