Afbeelding

Suzan van Gastel en Epke winnen springen klasse Z

Sport

Sint-Oedenrode - Dit weekend werd in Geldrop een springwedstrijd voor paarden verreden. In de klasse Z verscheen Suzan van Gastel met twee paarden aan de start en eindigde met beide op het erepodium. Suzan en Epke waren iedereen te snel af en eindigde als eerste en met het paard Fergie eindigde ze met een derde prijs.

Noortje Gevers en haar paard Fleur verschenen aan de start in de klasse L. Beide rondes bleven ze foutloos en een snelle barrage tijd zorgde voor een tweede prijs. Suzan en haar paard Eye Catcher Go eindigde in de klasse M met een zesde prijs. In de Pijnhorst werd dit weekend een dressuurwedstrijd verreden voor pony`s. Meike Nooijen verscheen aan de start met haar pony Black Magic in de klasse AB/B. De jury beloonde haar proef met 65.3% en de eerste prijs.
Meyke Foolen en haar pony Cocktail verschenen aan de start in de klasse DE/B. De jury was zeer tevreden over de verrichtingen van deze combinatie en beloonde die met 67.2% en een derde prijs.
Juliët Bosshardt startte voor de kerst op een dressuurwedstrijd in Liempde en een springwedstrijd in Houten. In beide gevallen met haar paard Giolita. De dressuurproef werd beloond met 67% en een eerste prijs. Tijdens de springwedstrijd eindigde Juliët en Giolita met een tweede prijs. Nog een correctie op het artikel van de vorige week: Juliët en Giolita eindigde op de springwedstrijd in Alverna met een derde prijs in het springen klasse L.