Rhode D5 kampioen

Rhode D5 pakt de dubbel

Na het kampioenschap in het najaar wilde de D5 ook het voorjaarskampioenschap op gaan eisen. Na een spannende competitie met een aantal spannende wedstrijden waarin als team werd gestreden waren ze nog ongeslagen. En konden de mannen van D5 op zaterdag 30 april thuis het kampioenschap binnenhalen. Er moest gewonnen worden van de D5 Blauw Geel.

Onder grote belangstelling van veel familie en vrienden begonnen ze wat gespannen aan de wedstrijd. Er werd flink gestreden en eindelijk viel dan het verlossende doelpunt en voor rust wisten de jongens er nog eentje bij te scoren. Na rust gaf Blauw Geel zich nog niet gewonnen en waren zij er opgebrand om te winnen van dit team. Ze scoorden 2-1 en de spanning was terug, maar de jongens van D5 gaven niet op en wilden het kampioenschap deze week al binnen te halen. Uiteindelijk maakten ze nog 3 keer een goal en stond de eindstand van 5-1 op het bord. Het kampioensfeest kon losbarsten. De kindercampagne werd de lucht ingespoten en ze ontvingen de kampioensschaal. Ook werd er natuurlijk een ritje door het dorp gemaakt met de platte kar en een feestje gevierd in de kantine van Rhode

Thijs, Dion, Yort, Soulemane, Kay, Niels, Nils, Jan, Roel, Ivar, Floris, Joris, Siem, Haike en trainers/leiders gefeliciteerd met deze geweldige prestatie