Het hele team met Ton, Eric en Frank vooraan.
Het hele team met Ton, Eric en Frank vooraan. Foto: Bas Ulehake

Wil jij tijd besparen met je boekhouding?

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Frank van den Oever: “Daar kunnen wij van Bright Accountants en Adviseurs voor zorgen. Wij verwerken je administratie met een hoge mate van automatisering, zodat jij op zondagochtend lekker kunt doen waar je zin in hebt. De resultaten, openstaande facturen en vergelijkende cijfers van bijvoorbeeld vorig jaar zijn met één klik op je telefoon zichtbaar.

Wat zijn de extra voordelen voor jou?
-Je hoeft geen bonnetjes meer te bewaren.
-Je hoeft geen inkoopfacturen meer te printen.
-Met een paar klikken betaal je je openstaande facturen en verstuur je herinneringen naar je klanten.
-Je hoeft je administratie niet meer periodiek naar je accountant of boekhouder te brengen.

Het is zelfs mogelijk dat onze boekhoudsoftware bij duizenden Nederlandse bedrijven jouw inkoopfacturen ophaalt. Een nieuwe techniek die volledig geïntegreerd is in onze software. Dat maakt je taken nog eenvoudiger. Niet onbelangrijk, voor deze dienstverlening betaal je vaste, vooraf afgesproken prijzen. Dat noemen wij Bright ondernemen.

Wil je hier graag meer informatie over?
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons via 0413-477881. Overstappen naar Bright Accountants en Adviseurs is heel simpel: binnen twee dagen is alles voor jou geregeld.

Als je ziet hoeveel tijd je hiermee bespaart, heb je meer tijd over om te ondernemen. En juist over dit onderwerp, geeft mijn collega Ton van de Sande volgende week meer inzicht.”

Bright Accountants en Adviseurs B.V. – www.brightaa.nl – 0413-477881 – Sluitappel 41 – Sint-Oedenrode