Meld je aan voor de GRATIS startersavond

Roois nieuws
Ben je recentelijk gestart met je onderneming of overweeg je dat te gaan doen? Dan willen wij je graag attenderen op de GRATIS startersbijeenkomst op dinsdag 10 september aanstaande.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stichting Starterscollectief Sint-Oedenrode in samenwerking met partners als de Kamer van Koophandel, Rabobank, Campus Fioretti, Ondernemersvereniging BtB en de gemeente Sint-Oedenrode.

Het wordt een bijeenkomst met diverse interactieve workshops en presentaties van diverse partijen die voor jou als (pré-)starter van belang zijn. Verder is er volop gelegenheid om te netwerken en te klankborden met collega-starters, potentiële klanten, ervaren ondernemers of opdrachtgevers.

Noteer dinsdag 10 september 2013 in je agenda!
(17.00 - 22.00 uur, locatie: Campus Fioretti, Kasteellaan 6, Sint-Oedenrode)

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via www.starterscollectief.nl. Geef dan ook aan voor welke workshops je je wilt aanmelden (maximaal 3). Eventuele vragen of opmerkingen kun je mailen aan: info@starterscollectief.nl . Deelname aan de bijeenkomst en aan de workshops is gratis.

Je bent van harte welkom vanaf 17:00. Het programma start met een welkomstwoord van wethouder Dekkers van de gemeente Sint-Oedenrode en van Arthur Frieser (voorzitter Starterscollectief).

Er zijn diverse stands opgesteld die je kunt bezoeken. Diverse partijen bieden informatie en diensten aan die juist voor jou, als startende ondernemer, van meerwaarde kunnen zijn.

Vanaf 17:30 vinden er diverse workshops plaats. Elke workshop duurt ongeveer een half uur. Je kunt je opgeven voor maximaal drie van de vijf volgende sessies:

1. In 10 stappen naar je eigen bedrijf (verzorgd door de Kamer van Koophandel Brabant)
2. Financiën voor starters (verzorgd door Van de Ven Accountants & Adviseurs)
3. Starten als ZZP-er in de bouw (verzorgd door ZZP Sint-Oedenrode)
4. Social Media voor Starters (verzorgd door Fruitcake Studio en SasSupport)
5. Verkopen en netwerken voor Starters (verzorgd door Q-contact)

Uiteraard wordt voor de inwendige mens gezorgd: vanaf 19:30 kun je genieten van een frietje en een snack, verzorgd en aangeboden door Frietfeest.nl.

Vanaf 20:00 start dan het avondprogramma. Hierbij zullen niet alleen startende ondernemers aanwezig zijn, maar ook de meer ervaren ondernemers uit Sint-Oedenrode. Ondernemers vanuit ondernemersvereniging BtB zijn van harte welkom vanaf 20:00 uur. Je wordt dus in de gelegenheid gesteld om met ervaren ondernemers in gesprek te gaan.

Het avondprogramma wordt ingeleid door de zeer ervaren Rooise ondernemer Frans van den Nieuwenhuijzen. Frans zal in een gedreven betoog op humoristische wijze zijn ervaringen delen met betrekking tot zijn eigen start als ondernemer en de ondernemerslessen die hij heeft geleerd. Hierna wordt het officiële programma om circa 21:15 uur afgesloten en volgt gelegenheid om te netwerken en de stands te bezoeken op de infomarkt.

Meer informatie over de activiteiten voor startende ondernemers in Sint-Oedenrode vind je op de website van het starterscollectief (www.starterscollectief.nl ).