Afbeelding

Rondje Rooi: de uitgelezen kans om je klassieker te laten zien

Algemeen

Sint-Oedenrode - De jaarlijkse toertocht Rondje Rooi toert zondag 2 juli weer door de mooie omgeving van Sint-Oedenrode. De organisatie hoopt dat die dag zo'n 180 keurig verzorgde auto's door het Brabantse land toeren. Regionale trotse liefhebbers presenteren hun pareltjes aan het publiek. Onder de deelnemer wordt een groot aantal unieke exemplaren verwacht, waaronder een aantal automobielen en voitures van voor 1950.

Andere klassiekers zijn natuurlijk ook welkom. Tweecilinder Dafjes blinken net zo veel als een V8 Plymouth. Niet minder trots zijn de wankelmotoren naast de diesels. Kent u de Celica of den Borgward nog? Of een Cooper nog zonder BMW onderdelen en een Glas juist weer met. Een vriendelijke Ami naast een vurige Firebird, tijdens Rondje Rooi zij er weer veel klassiekers te zien in allerlei soorten en maten.

De start is als vanouds vanaf de Vresselse Hut. Iedereen is daar weer welkom vanaf 9.00. Omdat het dit jaar de 15e editie betreft is er voor elke deelnemer een verrassing. Omstreeks 15.00 uur worden de auto's verwacht op de Markt in Sint-Oedenrode. Daar zal de prijsuitreiking om 16.00 uur plaatsvinden.

Inschrijven kan nog via het mailadres fammabesoone@onsbrabantnet.nl