Eerste puntverlies voor Odisco

Odisco speelde afgelopen zondag uit in Den Dungen tegen Flash. Ondanks dat de eerste wedstrijd met 14-5 gewonnen werd, wist Odisco dat het niet makkelijk ging worden en dat het alles op alles zou moeten zetten om de wedstrijd te kunnen winnen.

Odisco opende na vier minuten de score en kwam op 0-1. Al snel werd duidelijk dat dit niet de dag was van de dames van Odisco. Vele mogelijkheden werden onbenut gelaten, waardoor Odisco het gat niet kon slaan en Flash steeds langszij wist te komen. Net voor rust wist Flash zelfs voor het eerste een voorsprong te pakken. Ruststand 5-4.
In de rust werd de dames verteld meer vertrouwen in zichzelf te hebben en de kansen die gecreëerd werden te gaan benutten, dan zou het goed komen. Ook moest Odisco feller worden, want de dames waren ook vaak net te laat.
Helaas was het juist Flash dat nog feller de kleedkamer uitkwam. Odisco ging hier niet in mee. Ondanks dat Odisco niet fel was creëerde het kans op kans, maar de scherpte ontbrak vandaag bij iedereen. Na zestien minuten was het dan ook 7-4. Flash bleef deze voorsprong behouden en kwam met nog zeven minuten op 9-7. Odisco scoorde nog een keer. Eindstand 9-8.
Een complete offday voor de dames van Odisco. Het spel was goed, maar de dames niet scherp genoeg. Hierdoor was de afmaak ook ver ondermaats. Er werden maar liefst vijfentwintig kansen binnen de drie meter en vier strafworpen gemist. Door dit verlies komt concurrent Celeritas op gelijke hoogte met Odisco. Aanstaande zondag speelt Odisco 1 om 12:00 thuis tegen NDZW uit Vlijmen.