Afbeelding

Pop 'n Brass

Sport

Sint-Oedenrode - Aanstaande zaterdag 2 april vindt het Pop 'n Brass Voorjaarsconcert, een samenwerking tussen Popkoor Novelty en Fanfare Orkest NJA plaats. Samen gaan deze twee Rooise muziekgroepen op avontuur in het populaire en swingende genre van popmuziek. Het concert vindt plaats in Theater de Brink in Eerde.

Voor Popkoor Novelty is dit genre natuurlijk een "piece of cake" daar zij al vele optredens in de popmuziek hebben uitgevoerd. De naam zegt immers al genoeg. Popkoor Novelty gaat bekende popnummers ten gehore brengen, voorzien van swingende choreografie. Voor NJA is popmuziek natuurlijk ook geen onbekend terrein. Met blaasinstrumenten hoef je immers niet aan alleen klassieke muziek te denken. De Fanfare kan door haar flexibiliteit vlug en eenvoudig switchen van zeer klassiek naar modern en populair. Deze diversiteit zorgt voor een leuke afwisseling gedurende het jaar bij de muzikanten.

Popkoor Novelty en NJA zullen samen een aantal nummers gaan doen wat voor een dikke sound onder een mooie zang gaat zorgen. Afzonderlijk worden ook een paar zeer bekende nummers vertoont om het publiek te vermaken. Zin in een zondag vol herkenbare muziek, lekker achterover hangen of mee swingen? Kom dan a.s. zondag 2 april naar Theater de Brink in Eerde. Aanvang concert 15.00 uur, entree € 4,- inclusief consumptie. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Theater de Brink, 't Paperas en Gerits Man en Mode en bij de leden van NJA en Popkoor Novelty.