Afbeelding

Voorjaarsconcert Pop 'n Brass

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het fanfare orkest Nos Jungit Apollo geeft samen met Popkoor Novelty op 2 april om 15.00 uur een swingend concert met als thema Popmuziek. Tijdens het concert wordt Brass gemixt met zang waarbij de klanken van het orkest muzikaal samenvloeien met de energie van het popkoor.

Tijdens dit concert gaat NJA volledig het roer omgooien en van klassiek naar symfonische popmuziek zoals "the Alan Parsons Project" en "Fool's Overture". Popkoor Novelty laat opnieuw de zaal swingen met bekende en nieuwe nummers uit hun veelzijdige repertoire. Geniet van de klassiekers als de Beatles en de Stones tot aan het funky geluid van Bruno Mars en nog veel meer. De twee muziekgezelschappen zullen daarnaast een aantal popnummers samen uit gaan voeren. Laat u verrassen door deze combinatie "Roois" muzikaal talent.

Dit voorjaarsconcert vindt plaats op zondag 2 april om 15:00 uur in Theater de Brink in Eerde. Kaarten voor dit concert á € 4,- (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar bij Theater de Brink in Eerde, 't Paperas, Gerits Man en Mode en via de leden van NJA en Popkoor Novelty.