Afbeelding

Escaperoom bij Meidenplaza

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Meidenplaza van Sint-Oedenrode (voor alle meiden vanaf groep 7 t/m 15 jaar) organiseert woensdag 25 januari wel een hele spannende activiteit, namelijk een Escape Room!

Een Escape Room is een spel dat als groep gespeeld kan worden. Samen worden de meiden in een ruimte geplaatst, waarna zij 60 minuten de tijd hebben om opdrachten te voltooien. De ruimte ligt vol met kleine puzzels die de meiden allemaal moeten ontrafelen om de verlossende sleutel te kunnen vinden die de deur naar buiten weer opent. De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang... Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een spannende en sprookjesachtige ervaring! De Meidenplaza Escape Room staat geheel in het teken van Engeltjes en Eenhoorns.

We doen dit in twee groepen. Wie als eerste door de deur is heeft gewonnen! Deelnamekosten zijn: 1,50 euro! Opgeven voor de Escape Room kan vóór maandag 23 januari via telefoonnummer: 073-5441400 of via e-mail: m.stegenga@welzijndemeierij.nl

Meidenplaza is een onderdeel van Jongerenwerk Welzijn De Meierij en vindt eenmaal per 2 weken plaats op woensdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur in het Jongerencentrum van Welzijn De Meierij. (Laan van Henkenshage 2, 5492 BH Sint-Oedenrode)