Afbeelding

Ibiza meidenevent bij Meidenplaza Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Sinds juni 2016 organiseert de Meidenplaza elk seizoen een thema-event boordevol muziek, activiteiten, beauty, mode, maar ook voorlichting op het gebied van gezond eten, beweging en andere typische meidenzaken.  Woensdag 22 juni van 13.00-17.00 uur zijn alle meiden van groepen 7 en 8 in Sint-Oedenrode van harte welkom bij het Ibiza meidenevent bij de Meidenplaza in Sint-Oedenrode.

Het meidenevent staat geheel in het teken van zon, zee en strand en natuurlijk Ibiza! Zo kunnen de meiden letters maken van bloemen, heerlijke fruitspiesen maken, is er een Ibiza-dancebattle, de meiden kunnen smoothies maken van vers fruit of meedoen aan allerlei waterspelen in de meidentuin die geheel in Ibizasferen is aangekleed. Het is dus een goed idee om droge warme kleding mee te nemen als reserve! Mocht het weer niet zo zonnig zijn: ook op Iibiza regent het wel eens. De buitenactiviteiten worden dan vervangen door binnenactiviteiten.

Voor deze activiteit dienen de meiden zich aan te melden via: m.stegenga@welzijndemeierij of meidenplaza@outlook.com Deelname bedraagt 3,50 euro. Dit is all inclusive! Meidenplaza is onderdeel van Jongerenwerk Welzijn De Meierij,  Laan van Henkenshage 2, 5492 BH Sint-Oedenrode, tel: 073-5441400