De Kerngroep
De Kerngroep

Kerngroep Zevensprong zoekt uitbreiding

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Zevensprong 2016 lijkt nog maar kort geleden te hebben plaats gevonden. Toch is de Kerngroep al plannen aan het maken voor de editie van 2017. Hiervoor is de Kerngroep, die de kindervakantieweek voor Rooise kinderen uit groep 3 en 4 organiseert, op zoek naar uitbreiding.

De Kerngroep zoekt organisatorisch sterke personen, enthousiaste teamspelers met verantwoordelijkheidsgevoel en affiniteit met kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Daarnaast wordt gevraagd om actieve betrokkenheid bij de voorbereiding, begeleiding van activiteiten en vrijwilligers tijdens de week, het maken van afspraken en contacten onderhouden met andere partijen, aanwezigheid bij vergaderingen (15x) en tijdens de week (6 dagen) en inzet voor het jaar 2016 en de jaren daarna.
De Zevensprong biedt veel gezelligheid, de kans om ervaring op te doen in het organiseren van een evenement, de kans om ervaring op te doen in het begeleiden van jonge mensen en veel voldoening na afloop van de week. Ben jij degene die het team de komende jaren gaat versterken? Ben je ouder dan 18 jaar? Mail dan je motivatie voor 1 november naar info@zeven-sprong.nl

Voor meer informatie kun je kijken op www.zeven-sprong.nl of contact opnemen met Martin van Hastenberg tel. 06-22461100 (na 18.00 uur).