Afbeelding

Hebt u hulp nodig?

Algemeen

Sint-Oedenrode - In 2017 bestaat de Stichting Ommekaar 25 jaar. In deze bijna 25 jaar hebben wij op heel veel manieren hulp geboden als daar bij ons aanvragen voor binnen kwamen.

Hoe gaan wij te werk?
Hebt u praktische eenvoudige hulp nodig, voor korte duur en alleen als er geen andere hulp mogelijk is, neem dan contact op met een van onze contactpersonen en wij proberen u van dienst te zijn.
Hebt u vervoer, of vervoer met begeleiding nodig om b.v. naar een ziekenhuis of specialist te gaan, ook dan kunt u contact opnemen met onze contactpersonen. Wij brengen voor autoritten 30 eurocent per km in rekening.
Hebt u hulp nodig bij het boodschappen doen of voelt u zich eenzaam en hebt u behoefte aan af en toe een bezoekje? Neem dan contact op met onze contactpersonen.
Hebt u klusje in of om uw huis, ook dan kunt u onze contactpersoon bellen om iets af te spreken. In principe is alle hulp gratis, behalve het vervoer, zoals u al hebt kunnen lezen.

Wie zijn onze contactpersonen: Nellie Verhagen telefoon 0413- 474765 of Riny van der Kallen, telefoon 0413-472066. Dan staat "Ommekaar" nog steeds voor u klaar.