Afbeelding

KWF Collecteweek van 5 tot en met 10 september

Algemeen

Sint-Oedenrode - De collecteweek van KWF Kankerbestrijding start op maandag 5 september. In deze week zetten ruim 100.000 vrijwilligers zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Elke euro die onze collectanten ophalen, draagt bij aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit voor kankerpatiënten.

Feiten en cijfers : 1 op de 3 mensen krijgt ooit kanker. Jaarlijks overlijden ruim 43.000 mensen aan kanker. Dankzij onderzoek is de 5-jaars overlevingskans gestegen van 25% in 1949 tot 62% in 2015. Een onderzoek duurt gemiddeld 4 jaar en kost gemiddeld 500.000 euro.

Samen komen we steeds dichterbij
Miljoenen mensen dromen van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. Help daarom mee en geef tijdens de collecteweek. Elke collectant kan zich legitimeren en is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab. Wilt u zich graag persoonlijk inzetten als collectant in Sint-Oedenrode? Neem dan contact op met Mw. Dora Buiting, tel. 473458.

Collectant gemist? Dan kunt u op de volgende manieren toch een bijdrage leveren: In bijna elke winkel in Sint-Oedenrode staan winkelbusjes. Doneer online via kwf.nl/doneren.