Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving.

Zorgcentrum Odendael zoekt twee vrijwilligers voor de alarmering
Zorgcentrum Odendael is op zoek naar twee vrijwilligers voor het plaatsen van alarmeringsapparatuur bij senioren thuis, die een zorgalarmering nodig hebben vanwege de noodzaak aan ongeplande zorg en/of een gevoel van veiligheid.

Taken zijn onder andere op afspraak het alarm plaatsen, uitleg geven aan klant en eventuele eenvoudige storingen verhelpen (gemiddeld ca. 1x per week). Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 12488)

Lid wijkraad (KCK) Kienehoef, Cathalijne, Kinderbos
Voor de nog op te richten wijkraad is men op zoek naar mensen, woonachtig in deze wijk, die mee willen denken en ideeën willen aandragen voor de verdere ontwikkeling van deze wijken. Wilt u betrokken en actief zijn in uw wijk (Kienehoef, Cathalijne of Kinderbos)? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 12439)

VVV-winkel Sint-Oedenrode zoekt winkelmedewerker
De VVV-winkel in Sint-Oedenrode is op zoek naar een vrijwilliger die het winkelteam kan komen versterken. Heeft u belangstelling voor de Rooise cultuur en het toerisme? Dan is deze vacature iets voor u! De VVV is op zoek naar een vrijwilliger voor de woensdagmiddag. (vacaturenummer 12040)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).