Afbeelding

Een boekenkast in de Beckart

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de Beckart, als je binnenkomt in de Harrie Vulderszaal (rechts) vind je vanaf nu een gezellige boekenhoek. Het bestuur van de Beckart heeft dit al eerder aangekondigd en nu is het dan zover. De commissie voorzieningen van de Dorpsraad heeft het initiatief genomen. Er is getimmerd door Nijnselnaar Piet van de Sande (een kast), verzameld (boeken) en ingericht en we zijn er klaar voor.

Halen en brengen
Nu de boekenhoek is ingericht is er alle reden om eens langs te gaan om te kijken of er een boek van je gading bij is. Een mooie roman, een spannende thriller? Een interessant boek over een of ander onderwerp? Het zal steeds verrassend zijn wat je er aantreft. Temeer omdat je er zelf ook een boek of een paar boeken uit je eigen kast mag neerzetten die je zeker ook iemand kunt aanraden om te lezen. Samen moeten we er wel voor zorgen dat de kast niet overvol wordt en dat de kwaliteit van de boeken goed is en blijft.

Jeugd- en kinderboeken
We proberen een gangbare en brede collectie neer te zetten, dus ook jeugdboeken, prentenboeken en voorleesboeken krijgen er een plaatsje. Kinderen mogen alleen onder begeleiding gebruik maken van de boekenkast.

Verenigingsnieuws en informatie
Elke Nijnselse vereniging kan zijn eigen actuele clubblad in de kast leggen. Zorg er zelf voor dat je oude exemplaren verwijdert zodat mensen ook echt de laatste informatie te zien krijgen.

Contact maken?
Wil je een boodschap meegeven voor de volgende lezer van een boek, schrijf dan op een post it-briefje je korte tekst en plak het vooraan in het boek. De briefjes liggen klaar in de boekenhoek.