Afbeelding

Herkansing voor Harmonie Nijnsel

Algemeen

Nijnsel - Helaas is vanwege de regen het geplande slagwerkspektakel van Harmonie Nijnsel op 12 juni afgelast en ook het familieconcert van 22 mei kon door omstandigheden niet doorgaan. Maar nu krijgt u een herkansing om de enthousiaste muzikanten te horen: op 17 juli geven zij een Terrasconcert!

De slagwerkgroepen van Harmonie Nijnsel zullen het ingestudeerde programma ten gehore brengen. Het wordt een optreden met een scala aan leuke slagwerknummers. Dat varieert van bekende melodische nummers, zoals Wake me up van Avicii, Japanse muziek tot aan een klompendans!

Harmonie Nijnsel heeft 2 slagwerkgroepen, die beide begeleid worden door Heino Ploegmakers. Ze hebben een Jeugdpercussiegroep, waarin de beginnende slagwerkers spelen. De andere groep bestaat uit gevorderde slagwerkers. Beide groepen repeteren iedere dinsdagavond in de Beckart, waar de deur altijd open staat om een kijkje te nemen.

Ook het opleidingsorkest van de harmonie repeteert op dinsdagavond onder leiding van Hans van der Velden. Tijdens het terrasconcert zullen zij bekende nummers spelen, namelijk muziek uit de film Frozen en een medley uit de musical Mary Poppins. Komt u ook kijken op 17 juli vanaf 14.30 voor de terrassen van Oud Rooij en het Dommeltje op de Markt in Sint Oedenrode?

Join the club!
Op zondag 25 september geeft Harmonie Nijnsel het jaarlijkse vriendenconcert. Het zal een concert worden vóór onze vrienden en mèt vrienden, want bij dit concert zullen niet alleen onze eigen muzikanten muziek maken. Iedereen die al eens een instrument gespeeld heeft of nog speelt, mag met ons mee doen. Dit is dus jouw kans om een concert te geven met het Nijnselse orkest. Harmonie Nijnsel verzorgt een instrument, een concert en een paar gezellige repetitieavonden (met een 3e helft). Jij neemt mee: je muzikale bagage en je vriendschap. Concreet betekent dit dat je enkele repetities met ons mee komt doen en daarna een concert geeft. Opgeven of meer informatie nodig? Mail naar: info@harmonienijnsel.nl of bel 0413-354765. Natuurlijk kun je jezelf ook opgeven bij onze muzikanten. Wij hopen velen van jullie te mogen begroeten bij ons orkest!