Afbeelding

Zomermarkt in Nijnsel

Algemeen

Nijnsel - De activiteitencommissie van de Beckart spant zich steeds in om met nieuwe ideeën te komen. Maar soms slaat iets zo goed aan dat het voor herhaling vatbaar is. Zo ook de markt die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd. Vanwege dat succes vindt er vrijdag 22 juli a.s. een zomermarkt plaats. De zomermarkt begint om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Vorig jaar schreven wij dat, ingeval de nazomermarkt (september 2015) een succes wordt, de commissie van plan is om het ieder jaar en mogelijk meerdere keren in de zomerperiode te organiseren. De deelnemers en de bezoekers waren direct enthousiast. Daarom is meteen ook een tweede datum vastgelegd en wel op vrijdagavond 2 september.

Streekproducten-Ambachten-Kunst
Er hebben zich al verschillende deelnemers gemeld voor beide markten. Het aanbod is zeer divers, zodat de bezoekers zich niet hoeven te vervelen. De markt is vrij toegankelijk voor iedereen. Nu het plein compleet is met een jeu de boulesbaan, kan men op zo'n zomerse avond een heerlijk vakantiegevoel krijgen.

Terras open
Om de gezelligheid te verhogen is het terras open en is er live muziek aanwezig. Dit zijn op 22 juli, de Rooi Tulpen, zij zullen enkele optredens verzorgen tijdens de markt. Hebt u nog interesse om een kraam te huren? Voor informatie en/of aanmelding: evenementen@zalencentrumdebeckart.nl