Afbeelding

Jubileum VV Ollandia 60 jaar – 15,16,17 juli

Algemeen

Olland - Volgende week is het dan eindelijk zo ver: het jubileumweekend van VV Ollandia. Na een lange voorbereiding kan het feest eindelijk losbarsten! Via deze weg nodigen wij u allen graag uit bij één van onderstaande activiteiten. Voor meer info en aanmeldingen zie: www.ollandia.nl

Vrijdag 15 juli
Deze avond staat in het teken van een echte VV Ollandia reünie! Onze eigen kantine wordt omgedoopt tot een echt museum met daarin prachtige verhalen, foto's, shirtjes, bekers en andere attributen uit de historie van onze vereniging. Alle leden, oud-leden, trainers en oud trainers zijn van harte uitgenodigd om van deze avond een gezellige avond te maken.
En gezellig dat wordt het! Want tijdens deze avond zal niemand minder dan tonprater, humorist, absurdist Berry Knapen ten tonele verschijnen om zijn licht te laten schijnen over 60 jaar VV Ollandia. Berry is wereldberoemd in Zuid-Nederland vanwege zijn vele typetjes in de ton zoals bij het Keiebijters Kletstoernooi. Daarnaast is Berry in 2016 voor de 9e keer gehuldigd als Zuid-Nederlandse kampioen tonpraten. Kortom dat wordt lachen! De muzikale ondersteuning op deze avond komt van DJ Stephan die bekent staat als een sfeermaker pur sang. Deze allround DJ draaide zowel op Mallorca, Kreta als Oostenrijk en is ook binnen de landsgrenzen op alle fronten actief. Vanwege zijn veelzijdigheid is Stephan is staat om van iedereen evenement een feest voor jong en oud te maken. Aanvang: 20.00 uur

Zaterdag 16 juli
Zaterdagmiddag wordt de dag afgetrapt door de Ollandse jeugd. Op het sportpark krijgen zij vrij baan om een groot houten dorp te bouwen! Deze activiteit heet dan ook: Bouwdorp. Met pallets, hout, verf en andere materialen krijgen alle deelnemers de hele dag de tijd om hun eigen hut te bouwen en te versieren. Tussen de middag zal de frietkar langs komen voor een hapje en ook voor drinken wordt gezorgd! Aanvang: 9.00 – 15.00 uur De zaterdagavond zal starten met een receptie. Tijdens de receptie zorgt de Ollandse Dorpskapel voor de vrolijke noot. De receptie duurt van 18.30 – 20.00 uur. Na de receptie zal het feest gaan losbarsten op de feestavond. Op deze avond willen wij alle belangstellende van harte uitnodigen om samen een grandioos feest te bouwen en los te gaan op de muziek van de 'DJ Crew on Tour'. Dit DJ trio vormt een van de leukste en meest interactieve feestacts van Nederland en is bekend van onder andere 7th Sunday Festival. Wat voor feesttent, festival, bedrijfsfeest of horecagelegenheid het ook is, de show staat garant voor een SUPER feest waar nog lang over na gepraat zal worden. Voor deze 3 top-dj's is gek namelijk nooit gek genoeg! Met hun allround feest muziek, ludieke interactieve spellen, te gekke giveaways, sfeer verhogende presentatie, live zang en het unieke decor wordt elke avond een onvergetelijke!

Zondag 17 juli
Deze dag gaan we op een sportieve manier afscheid nemen van onze alcoholdampen. Zondag staat namelijk in het teken van de Color Obstacle Run. Voor het eerst in de Ollandse geschiedenis wordt deze gezellig en vrolijke run georganiseerd. Jong, oud, jongen, meisje, iedereen kan deelnemen. Om iedereen kans te geven deel te nemen aan dit te gekke evenement zijn 3 verschillende routes uitgestippeld. Onderweg moeten de deelnemers de leukste en mooiste hindernissen nemen om uiteindelijk de finish te bereiken. En natuurlijk mag het sfeer verhogende kleurenpoeder niet ontbreken!! Ga jij de uitdaging aan? Je kunt al voor €2,- p.p. deelnemen en alle opbrengsten komen ten goede aan de het goede doel: Duchenne Heroes.