Afbeelding

Hell's Highway Run onthult finish-obstakel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Jij wilt toch ook kunnen zeggen dat je meedeed aan het meest spectaculaire evenement van dit zomerseizoen? Ga snel naar www.hellshighwayrun.nl en schrijf je in voor de Hell's Highway Run op 17, 18 en 19 juni.    

De Hell's Highway Run bestaat uit de meest uiteenlopende obstakels. Het technische team van de organisatie is al maanden bezig met het ontwerp van deze obstakels. Eén daarvan is de Mooi Meierijstad Mega Mud Slide. Je vindt de grote glijbaan aan het einde van het parcours als finish-obstakel.

Mediapartner
DeMooiSchijndelKrant adopteerde samen met DeMooiRooiKrant en DeMooiVeghelKrant het finish-obstakel. "Een evenement als dit sluit naadloos aan op de visie van DeMooiKranten" vertelt een woordvoerder namens de drie kranten. "Stichting Meierij Run werkt samen met vele partijen uit de regio om zo Meierijstad op de kaart te zetten. Daar dragen wij als kranten van toekomstig Meierijstad graag ons steentje aan bij."

Onthulling finish-obstakel
De organisatie licht graag een eerste tipje van de sluier op. Het finish-obstakel wordt opgebouwd uit een stalen constructie met netten waar de deelnemers overheen moeten klimmen. Aan het einde van het obstakel komt een glijbaan waarmee de deelnemers uitkomen in de vijver van Camping 't Goeie Leven in Eerde. Dit is tevens het start –en finishterrein van het evenement.

Veiligheid
"Onze organisatie werkt samen met gecertificeerde bedrijven die veel ervaring hebben met het bouwen van dit soort obstakels" aldus Tom de Laat, technisch ontwerper en tevens bedenker van de obstakels. "Veiligheid staat bij ons voorop."

Samenwerken met Hell's Highway Run
De organisatie zoekt naar verschillende manieren om samen te werken met partijen binnen de regio. "Voor het bouwen van de obstakels hebben we onlangs goede afspraken gemaakt met Scouting Schijndel" vertelt Tom tevreden. "Maar natuurlijk kunnen we altijd nog meer helpende handen gebruiken". Dus steek je graag de handen uit de mouwen en lijkt het je leuk om mee te bouwen aan het evenement van Meierijstad. Meld je aan als vrijwilliger via info@hellshighwayrun.nl.