Afbeelding

Oppascursus voor tieners

Algemeen

Sint-Oedenrode - Jongens en meiden tussen de 12 en 16 jaar (vanaf groep 8 basisonderwijs tot 3de jaar middelbaar onderwijs) kunnen in maart 2016 weer meedoen aan de cursus "je oppasdiploma halen". Een cursus die al vaker is gegeven door Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

De cursus bestaat uit vier avonden waarin je onder andere leert hoe je kennismaakt met ouders en kinderen, informatie krijgt over veiligheid en verzorging van kinderen en leert hoe je het beste met kinderen kunt omgaan als ze bijvoorbeeld moeten eten of slapen. Tieners de de cursus eerder al eens hebben gehaald, zeggen uit ervaring dat ze blij zijn dat ze de cursus gevolgd hebben.
Met je oppasdiploma op zak sta je sterker en kom je makkelijker aan een oppasadres! De cursus gaat van start als er een volle groep is aangemeld en vindt plaats in het Centrum voor Jeugd en Gezin " CJGgeeftantwoord", Odendael 1, 5491CT Sint-Oedenrode. De cursus is gratis. Cursusleidster is Frances Welte. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar info@cjggeeftantwoord.nl met daarin je gegevens (naam telefoonnr. en email) of bel naar 0800-254 00 00.