Afbeelding

Cabrio's in het zonnetje bij Autotron Rosmalen

Algemeen

Cabrio's. Daar draait het allemaal om bij Autotron Rosmalen in het weekend van 22 en 23 augustus 2015. Dan vindt namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen.

Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

Extra zomerse editie
De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Deze editie wordt extra zomers, want we gaan topless! Liefhebbers van cabrio's kunnen hun hart ophalen met vele klassieke, maar ook splinternieuwe cabriolets. Daarnaast reizen ook diverse clubs af naar Rosmalen om hun mooiste oldtimers aan iedereen te showen.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres! Gewoon kijken en genieten van al het moois kan natuurlijk ook!

Maak kans op vrijkaartjes
De lezers van DeMooiRooiKrant kunnen vrijkaartjes winnen voor deze beurs. Als u ons voor maandag 17 augustus kunt laten weten waar het woord cabriolet vandaan komt. Dan maakt u kans op twee van deze vrijkaartjes. Stuur uw antwoord naar redactie@demooirooikrant.nl en in de krant van 19 augustus leest u wie de winnaars van de gratis kaartjes zijn.

Als u niet tot de gelukkigen behoort, maar wel een leuke dag wilt hebben dan kunt u toch naar de beurs. Die is geopend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang.