Willem vd Sande Interieur- en keukenmontage

Willem van de Sande Interieur- en Keukenmontage is u graag van dienst bij alle mogelijke montage werkzaamheden in uw interieur. Dit kan variรซren van het plaatsen van een schuifwandkast, het afhangen van deuren, het leggen van een dakraam, het leggen van een vloer tot het aftimmeren van een plafond.

U kunt bij Willem terecht voor een eerlijk en deskundig advies.
Willem van de Sande Interieur- en Keukenmontage zorgt voor het perfect monteren van uw nieuwe keuken, ongeacht het merk of leverancier.
Maar ook voor renovatie of onderhoud van uw oude keuken kunt u bij Willem van de Sande terecht. Daarbij kunt u denken aan het vervangen van het werkblad, nieuwe deuren of nieuwe apparatuur. Hierbij kan Willem u tips geven en alles van A tot Z voor u regelen.
Willem is gestart met zijn eigen onderneming in maart van het jaar 2011. Na de benodigde opleidingen heeft hij jarenlange ervaring opgedaan in de interieur- en keukenbranche. Allereerst 4 jaar bij Van Leiden Interieur in Veghel en vervolgens nog 12,5 jaar bij een Roois bedrijf in voornamelijk de keukenbranche.
email: info@willemvandesande.nl
ย 

Afbeelding
Contactgegevens

Klaproosstraat 8
5492 KC Sint-Oedenrode

Tel: 06-53 49 69 41
Fax: 0413-842 322
E-mail: iinfo@willemvandesande.nl
www.willemvandesande.nl

Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina