Bedrijvengids

FysioRooi

 

Fysiorooi
Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Geriatriefysiotherapie en Oedeemtherapie.
Onze fysiotherapiepraktijk is door zowel onze brede als specialistische kennis voor iedereen toegankelijk. De praktijk aan de Neulstraat is fris ingericht en beschikt naast 5 privacy biedende behandelkamers, een grote trainingsruimte. Sinds kort is er ook een behandelkamer in de vernieuwde huisartsenpraktijk Vogelenzang, aan de Tolhuisweg 10 (afspraken via de normale kanalen: tel. 0413-473196, www.fysiorooi.nl of info@fysiorooi.nl.) 

Hoofd-specialismen binnen onze praktijk: 
Manuele Therapie (rug- en nekklachten, arthrose,hoofdpijn en duizeligheid)
Geriatrie Fysiotherapie (Parkinson, herseninfarct, valpreventie)
Oedeemtherapie (vochtophoping in arm of been)
Revalidatie (bv na rug-, knie-, heup- of schouderoperatie)

 

Wij zijn als praktijk vooral gericht op actief herstel en ondersteunen dit herstel indien nodig d.m.v. effectieve vormen als o.a. Dry Needling en Medical Taping.Onze praktijk is aangesloten bij het RugNetwerk Zuid Oost Nederland en biedt met deze kennis een rugprogramma aan. Hierbij helpen we mensen met chronische lage rugklachten. Een combinatie van manuele therapie, training, educatie en coaching

Wij werken binnen het (para)medisch centrum in Odendael en huisartsenpraktijk Vogelenzang, hierdoor hierdoor zijn de lijnen voor overleg kort en werken we indien nodig multidisciplinair. Naast onze praktijk, zijn er praktijken gevestigd voor huisartsen, kinderfysiotherapie, podotherapie en diëtiek.

U kunt bij ons direct een afspraak maken - ook zonder verwijzing – via telefoon of website. We hebben daarnaast met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

 

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

FysioRooi

Neulstraat 23

5492DC Sint-Oedenrode

Tel 0413-473196