Bedrijvengids

Klus-chitekt Willy van 't Hof

MAATWERK IN EN OM 'T HUIS 
Willy van 't Hof is binnenhuisadviseur en allround klusser. Met zijn bedrijf Klus-chitekt combineert hij die twee vaardigheden op fijnzinnige wijze om uw wens tot het juiste eindresultaat te brengen. Bovenal is betrouwbaarheid en hoffelijkheid in woord en daad een vanzelfsprekendheid. maatwerk in en om 't huis

KLUSSEN
Net in het bezit van de sleutel van uw woning? Of zijn uw woonwensen in de loop der jaren gewijzigd? Voor al uw klussen, karweien; groot en klein; spoedopdrachten en projectmatige werken kunt u bij Klus-chitekt; Willy van 't Hof terecht!

ONDERHOUD
Activiteiten die voor de één onder de noemer klus valt, zal voor de ander de defi nitie onderhoud meekrijgen; het draait er uiteindelijk om uw wooncomfort in goede staat te houden. Onderhoud is immers essentieel voor de continualiteit in kwaliteit van wonen en leven. Bel voor gerichte informatie: 06 - 10 545 001

MONTAGE
Een zelfmontagepakket aangeschaft? Oeps, toch iets te gecompliceerd of te tijdrovend? Of wilt u een creatieve combinatie van zo'n standaard zelfmontagepakket en maatwerk? Klus-chitekt; Willy van 't Hof staat met daad en raad voor u klaar.

ONTWERP EN ADVIES
Klus-chitekt; Willy heeft jaren ervaring in het ontwerpen en tekenen van exclusieve badkamers. U mag vakkundige inzichten, deskundigheid in werkwijze en kwaliteit in het geleverde werk verwachten. Eveneens kan hij u nuttige tips aandragen en ontwerpen aanbieden voor uw complete huis en tuin. 
 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Klus-chitekt Willy van 't Hof

Florisstraat 1

5491JC Sint-Oedenrode

Tel 06-10545001