Bedrijvengids

Emvo Techniek

MEER OVER EMVO

Al sinds 1982 een ware specialist op het gebied van mano- en thermometers.

Emvo Techniek kan de druk aan!
Wij hebben ons als groothandel bewust toegelegd op mano- en thermometers van uitstekende Europese kwaliteit. Hierdoor kunnen we onszelf oprecht een specialist in ons vakgebied noemen. Naast onze kwalitatief hoogwaardige producten onderscheiden wij ons door diepgaande productkennis, efficiency en servicegerichtheid. Wij veren op van een complex vraagstuk en kunnen niet wachten om u te adviseren over de mogelijkheden die er zijn!

Ruim assortiment
Vanwege onze goede relatie met diverse Europese fabrikanten kunnen we een breed pakket mano- en thermometers aanbieden. Omdat we servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij altijd een ruim assortiment instrumenten op voorraad van waaruit wij een snelle levering kunnen garanderen.

Service en vakkennis
Ons enthousiaste team staat voor u klaar met deskundig advies en specialistische vakkennis en wij adviseren u dan ook graag over de verschillende toepassingen. Samen kiezen we het juiste instrument en mocht het onverhoopt nodig zijn, dan kunt u óók voor reparatie en kalibratie bij ons terecht.

Kwaliteit en flexibiliteit, dát is onze kracht! Samen met een betrouwbare vervoerder, zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk uw bestelde product ontvangt.

Emvo Techniek is een gespecialiseerd bedrijf in manometers en thermometers.
Met name in manometers heeft Emvo Techniek een groot assortiment van meer dan 2000 verschillende manometers uit voorraad leverbaar. Tot het assortiment behoren de droge en glycerine gevulde manometers met kunststof-, staal-, en roestvrijstalen kast.
De kastmaten zijn er van 40mm tot en met 250mm. De aansluitingen en bereiken zijn volgens DIN en ANSI normen. De meters vinden hun toepassing in: algemene industrie-, gas-, water-, en energiebedrijven , voedingsmiddelenindustrie, pneumatiek, hydrauliek en de land- en tuinbouw.

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Emvo Techniek

Marie Curiestraat 2

5491 DD Sint-Oedenrode

Tel (0)413-473037