Bedrijvengids

Drankenhandel van Boxmeer

Wist je dat je helemaal niet ver hoeft te reizen om dat 'buitenlandse' gevoel van een ambachtelijke en lokale wijngaard te ervaren? Of de heerlijke wijn ervan te proeven in een authentieke wijnkelder? Aan de Damianenweg in Sint-Oedenrode vind je onze eigen wijngaard, waar je een bijzonder stukje Rooi vol passie ontdekt.

Een prachtige wijngaard
Loop je door de toegangspoorten van Domaine Les Damianes in Sint-Oedenrode, dan begeef je je in een klein paradijs. Een bijzonder stukje Rooi. In deze idyllische omgeving waar rust heerst, zwaluwen overvliegen en allerhande insecten vertoeven, ligt onze prachtige wijngaard. Al drie generaties lang zorgen we dagelijks voor optimale condities en omstandigheden voor onze druiven, zodat de natuur haar werk kan doen. We werken met passie en doen alles op natuurlijk wijze en dat proef je terug in onze Rooise wijnen.

Geschiedenis
Grondlegger van de wijngaard is Fons van Boxmeer. Een gepassioneerd wijnboer, wiens hobby's en interesses in 1985 samenvloeide tot deze bijzondere Rooise onderneming. De wijngaard Domaines les Damianes dankt zijn naam aan de 'Damianen', ofwel de Paters der Heilige Harten, die verbleven in het klooster op een steenworp afstand van onze wijngaard.

 
 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Drankenhandel van Boxmeer

Deken van Erpstraat 20

5492CB Sint-Oedenrode

Tel 0413-475133