Bedrijvengids

Touringcarbedrijf van Hoof

100 jaar
Waarom zou u kiezen voor eigen vervoer of de overvolle trein als u praktisch aan de voordeur kunt instappen?
Van Hoof reizen let erop dat u zorgeloos reist in een gerieflijke touringcar met privé-chauffeur die u brengt waar u wezen wilt. Honderd jaar doorkruising van het wegennet betekent dat wij naast een professioneel touringcarbedrijf, een vertrouwensreputatie opbouwden. Verder resulteerde dit vertrouwen in diverse contacten met uitstekende adressen voor koffietafel of diner. Bovendien geven wij u gratis bijzondere tips die uw culturele- of ontspannen reisjes en werkbezoeken aanvullen met opmerkelijke bezienswaardigheden.
Graag verwelkomen wij u in een van onze touringcars.

Goede reis
U hebt met verenigingsleden, clubgenoten of bedrijfsmedewerkers een uitstapje of een culturele excursie gepland?Uiteraard met het vooruitzicht veilig, comfortabel en uitgerust uw bestemming in binnen- en buitenland te bereiken? Dan presenteren wij u graag onze touringcardiensten.

Ons touringcarbedrijf, bekend bij vaste relaties vanwege het nakomen van afspraken en onze klantvriendelijke opstelling, beschikt over vijf luxe touringcars. Alle touringcars voeren de erkende BOVA futura-signatuur en hebben de mogelijkheid 16 tot 54 personen te vervoeren. Bovendien zijn onze geroutineerde chauffeurs gespecialiseerd in groepsvervoer.

Dat betekent: als een goede gastheer brengt onze chauffeur u onderweg op de hoogte van belangwekkende wetenswaardigheden en hij laat u de mooiste plekjes zien.

Deze vanzelfsprekende service zorgt er voor, dat uw dagtocht of meerdaagse reis op rolletjes loopt.

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Touringcarbedrijf van Hoof

Grote Doelenlaan 18

Sint-Oedenrode

Tel 0413-472545