Bedrijvengids

van Acht Autoschade

VAN ACHT AUTOSCHADE      SPECIALIST IN AUTOSCHADEHERSTEL

Ongeveer 15 jaar geleden startte Teun van Acht met zijn bedrijf Van Acht Autoschade op het bedrijventerrein van Nijnsel (Sint-Oedenrode). Hij huurde een klein stukje van de loods van zijn vader en met diens bemoedigende woorden "Kijk maar eens of je je eigen broek kunt ophouden!" startte hij vol enthousiasme zijn eigen onderneming. 

Met de jaren groeide Van Acht Autoschade gestaag en ontstond meer en meer behoefte aan uitbreiding. Niet alleen in personeel, ook in oppervlak; het autoschadebedrijf nam steeds meer ruimte van de loods in gebruik om uiteindelijk het hele pand over te nemen. Hoogtepunt was de opening van het nieuwe kantoor en de nieuwe entree, medio 2013. Met zijn vaders woorden in het achterhoofd, was dit de mijlpaal waarvan Teun altijd had gedroomd. Inmiddels werkt Teun met collega's Zico, Ruud, Ad, en Tim nog steeds elke dag vol overgave aan autoschadeherstelwerk van de allerbeste kwaliteit. Van Acht Autoschade heeft door de jaren heen en door de persoonlijke en professionele aanpak een grote zakelijke en particuliere klantenkring opgebouwd. Met grote trots van Teun. Én zijn vader.

Gratis en vrijblijvende schadetaxatie - Alle verzekeringsmaatschappijen - Gratis vervangend vervoer - Geen eigen risico- Vakkundig en gratis advies - Particulier & zakelijk - 4 jaar garantie - Hoogwaardige PPG lakken - Milieuvriendelijk

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

van Acht Autoschade

Industrieweg 27a

5492 NG Sint-Oedenrode

Tel 0413 47 77 27