Bedrijvengids

Tent- en Zeilmakerij Sint-Oedenrode

 

Reparaties

U kunt bij ons terecht voor reparaties aan uw tent, luifel, zonwering, hoezen, zeilen, bootkap enz. Wilt u iets weten over de reparatiemogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Voor reparaties kunt u binnen de openingstijden uw tent altijd brengen en ophalen. In het algemeen proberen wij de reparatie binnen 2-3 weken te maken tenzij er geen haast bij is. Zorg altijd dat het schoon en droog aangeleverd wordt.

 

Maatwerk

Wij maken hoofdzakelijk maatwerkproducten met vele toepassingen. Daarbij vinden wij een vakkundig en persoonlijk advies belangrijk. Dit varieert van kleine opdrachten voor particulieren tot grote opdrachten voor bedrijven. Heeft u een vraag of een idee, dan zijn we altijd bereid om met u mee te denken.

Wij werken met PVC-zeil, tentdoek, gaasdoek en andere materialen van hoogwaardige kwaliteit. Enkele voorbeelden zijn: Veranda zeilwanden, schaduwdoeken, hoezen, afdekzeilen en aanhangerzeilen. Bij foto's ziet u de diversiteit aan mogelijkheden.

 

Incitent / Vouwtent

Een opvouwbare tent op maat voor professioneel en/of particulier gebruik. Voor meer informatie of een offerte. Neem contact met ons op.

Toepassingen:Uitermate geschikt voor hulpverleningsinstanties zoals brandweer, recherche, trauma/crisisteam, duikteams, trainingscentra enz.Met name gebruikt voor het afschermen van ongevallen, voor gewondenopvang, aan- en uitkleedplaatsUiteraard ook te gebruiken bij informele toepassingen

Contactgegevens

Tent- en Zeilmakerij Sint-Oedenrode

Handelsweg 2E

5692 NL Sint-Oedenrode

Tel 0413-477051