Bedrijvengids

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators

Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, familierecht en erfrecht. Zaken waarbij mensen, gevoelens en familie/arbeidsrelaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken samen met jou een oplossing met oog voor de toekomst. Advocaat in Sint-Oedenrode (gemeente Meierijstad), Best of de regio Eindhoven nodig? Of wil je alleen een second opinion? Wij zijn er voor je!

Onze vier kernwoorden zijn:

Simpel: we leggen alles duidelijk aan je uit. Even sparren? Geen probleem. Wij zijn eerlijk tegen je. Recht voor zijn raap. Daar moet je wel tegen kunnen.
Eerlijk: we beloven geen gouden bergen. Wij zorgen er samen voor dat je een realistisch doel voor ogen hebt. Hier stemmen wij ons plan van aanpak op af. Wij geloven in oplossingen voor de lange termijn. We regelen je probleem van A tot Z, zonder open eindjes.
- Persoonlijk: achter iedere juridisch discussie zit een persoonlijk verhaal. Wij kijken bij ieder conflict verder dan het oppervlak. Welke problemen schuilen daaronder? Kennen we de persoon achter het conflict beter, dan kunnen wij ook beter adviseren. Vertel ons daarom wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.
Snel: je hebt een prangende vraag. Het gaat de verkeerde kant op. Je moet direct worden geholpen. Wij kunnen snel voor je aan de slag. Hierdoor kan jij het loslaten en je richten op wat voor jóu belangrijk is.

We zijn lid van de landelijke vereniging VAAN (Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland), de plaatselijke vereniging de VAAR (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda-'s-Hertogenbosch), de landelijke vereniging vFAS (vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) en het MfN (Mediators federatie kwaliteitsregister Nederland).

Voordat je direct een advocaat of mediator in de arm neemt, kun je eerst even komen kennismaken of informatie of advies inwinnen. Bij ons kan dat vrijblijvend en gratis. Op dinsdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur in Sint-Oedenrode en op donderdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur in ons kantoor in Best.

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators

Borchmolendijk 24

5492 AK Sint-Oedenrode

Tel 0499-379111