Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

 

Hengstenhouderij Den Hoorn – Arjan Bekkers is een paarden K.I.  & sperma win-station  voor paarden en pony's. 

Zij begeleiden u en uw merrie bij de keuze voor de juiste hengst en regelen verder dat het sperma bij hen op het station is. U kunt vervolgens uw merrie aan huis of bij hun op het station aan het Sterrebos 7 laten insemineren.  Zij beschikken zelf over een laboratorium waar het sperma van de bij hun gestationeerde hengsten gevangen en verwerkt kan worden.  Ook is er bij hun de mogelijkheid om het sperma van hengsten in te laten vriezen. Verder vind er in het dekseizoen een prettige samenwerking plaats met D.A.P. de Meierij voor wat betreft de controle van de merries. 

Brabantse gastvrijheid bij Hengstenhouderij 'Den Hoorn'

"Vooruitgang is ons doel"

Bij Hengstenhouderij 'Den Hoorn', Arjan Bekkers, staat voor wie wil, de koffie klaar. In het hengstenstation aan de Sterrenbos 7 in Sint-Oedenrode combineren ze service met Brabantse gastvrijheid. U vindt hier een bijzondere collectie aan hengsten. Met aandacht voor de kwaliteiten van uw merrie begeleiden zij u bij het maken van een keuze, die aansluit bij uw wensen. 

Familieverhaal merrie
"We onderzoeken het familieverhaal van uw merrie, waarbij we kijken naar de sterke punten die in de bloedlijn zijn verankerd. Daarnaast luisteren we naar uw verhaal en brengen uw wensen in kaart. Zo zoeken we naar een perfecte match met één van onze hengsten. In feite is goed, niet goed genoeg: vooruitgang is ons doel."

Klappen van de zweep
De paardenbusiness is Arjan met de paplepel ingegoten. Als kind hielp hij zijn vader thuis al mee op de paardenfokkerij. Toen hij in 1999 samen met zijn vrouw Jolanda de hengstenhouderij van Henk van de Heuvel overnam, kende hij de klappen van de zweep. Met veel hart voor de zaak runt dit echtpaar hun bedrijf. De passie voor het werk is groot. Ze verstaan hun vak. Hengstenhouderij 'Den Hoorn' is een moderne hengstenhouderij waar veel geautomatiseerd is. Ook hier is de snelheid in handelen toegenomen; de contacten met relaties zijn vaak kort en zakelijk. 

Vertrouwen groeit aan keukentafel
"Toch hebben wij nog een vast klantenkring die graag zaken doet aan de keukentafel. Een bakje koffie en een goed gesprek, dan weet je wat voor vlees je in de kuip hebt. Een goede samenwerking begint met vertrouwen: de basis voor elke relatie. Da's prettig zaken doen."

Tevens kan hengstenhouderij voor u bemiddelen in de aan- en verkoop van een paard en kunnen zijn uw paard klaar maken voor een eventuele keuring.
Kortom; samen met u zoeken wij naar de juiste match, waarbij wij u graag voorzien van een vertrouwd advies.

U bent van harte welkom!

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Sterrebos 7
5491TL Sint-Oedenrode

Tel: 06 20 00 68 47
E-mail: info@arjanbekkers.nl
www.arjanbekkers.nl

Openingstijden:
Categorieën

Bedrijven & diensten
Reiniging en Onderhoud
Themapagina