Bedrijvengids

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

 

Hengstenhouderij Den Hoorn – Arjan Bekkers is een paarden K.I. & sperma win-station voor paarden en pony's.

Zij begeleiden u en uw merrie bij de keuze voor de juiste hengst en regelen verder dat het sperma bij hen op het station is. U kunt vervolgens uw merrie aan huis of bij hun op het station aan het Sterrebos 7 laten insemineren. Zij beschikken zelf over een laboratorium waar het sperma van de bij hun gestationeerde hengsten gevangen en verwerkt kan worden. Verder vindt er in het dekseizoen een prettige samenwerking plaats met D.A.P. de Meierij voor wat betreft de controle van de merries.

Brabantse gastvrijheid bij Hengstenhouderij 'Den Hoorn'

Bij Hengstenhouderij 'Den Hoorn', Arjan Bekkers, staat voor wie wil, de koffie klaar. In het hengstenstation aan de Sterrenbos 7 in Sint-Oedenrode combineren ze service met Brabantse gastvrijheid. U vindt hier een bijzondere collectie aan hengsten. Met aandacht voor de kwaliteiten van uw merrie, begeleiden zij u bij het maken van een keuze, die aansluit bij uw wensen. We kijken naar de sterke punten die in de bloedlijnen van uw merrie verankerd zitten en zoeken samen naar een juiste match met een van onze hengsten.

De passie voor het werk is groot hier. Met veel hart voor de zaak runt dit echtpaar hun bedrijf, waarin ook tegenwoordig veel geautomatiseerd is en op de veranderingen in de regelgeving wordt ingespeeld.

Hengstenhouderij werkt al vele jaren samen met verschillende hengstenhouders uit Nederland, waardoor zij u een interessant aanbod aan hengsten kunnen aanbieden. Tevens kan hengstenhouderij Den Hoorn voor u bemiddelen in de aan- en verkoop van een paard of kunnen zij uw paard trainen voor een keuring.
 

Kom naar de Hengstenshow in Manage De Pijnhorst op maandagavond 8 april 2024, aanvang 19.00 uur!
 

Arjan en Jolanda 

Contactgegevens

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491TL Sint-Oedenrode

Tel 06 20 00 68 47