Bedrijvengids

Marcel Zwaard meubel en interieurbouw

 

Wie het nieuwe onderkomen van Marcel Zwaard meubel- en interieurbouw nu ziet kan bijna niet geloven dat al die grote machines in het vorige onderkomen aan de Schijndelseweg stonden.
Het gezonde van Marcel's bedrijf is dat de groei heel gestaag is gegaan. Van zijn zeventiende tot zijn vierentwintigste werkte de van oorsprong machinaal houtbewerker in loondienst. Daarna durfde hij het aan om zich in 2001 bij de KvK in te schrijven. "Ik begon in een ruimte van 60m2 bij garage Schepens aan de Schijndelseweg. Al snel groeide dat naar 100m2 en later naar 160m2. Toen de mogelijkheid zich voor deed om in de loods achter het huis van Van de Laar (iets verderop red.) een werkplaats van 225m2 te huren, koos ik daarvoor. Later is dat nog groter geworden, omdat een ander bedrijf er weg ging." Zijn groei kon Marcel zich permitteren omdat zijn klantenkring alsmaar uitdijde. "Een klus levert vaak weer een nieuwe klus op. Soms maak ik keukens, meubels of badkamerinterieurs voor hele families."


In dit geval stipt Marcel particuliere klussen aan, maar ook voor bedrijven en instellingen maken hij en zijn team complete interieurs. Denk aan tandartspraktijken, kantoren of kinderdagverblijven. Soms komt er ook productiewerk tussendoor, zoals het maken van doodskisten of houten kubussen. Daar is goed geschoold personeel en een professioneel machinepark voor nodig. "Zo hebben we een CNC machine. Daarmee maken we ook freeswerk voor derden. Er is hier ook constant aanloop. Soms komen bedrijven hier zelf afplakken."
 

Contactgegevens

Marcel Zwaard meubel en interieurbouw

Pearl S. Buckstraat 3

5491DG Sint-Oedenrode

Tel 0413-280267