Bedrijvengids

Suzanne Bekkers diëtistenpraktijk

Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers is gevestigd binnen gezondheidscentrum 'de Meierij' in hartje Sint-Oedenrode (gemeente Meierijstad), maar ook in Nistelrode, Uden en Son en Breugel kunt u bij Suzanne Bekkers terecht. Voor al uw vragen over voeding, gezondheid en leefstijl bent u hier aan het juiste adres!

Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers biedt persoonlijke begeleiding, zowel in de praktijk als online. Aan u de keuze of een bezoek aan de praktijk wel of niet haalbaar en gewenst is. Een volle agenda, maar toch graag aan de slag? Kijk op de pagina online voedingsadvies voor de online mogelijkheden. Op consult en meteen werken aan uw dagelijkse beweging? Ook een wandelconsult is mogelijk.

Naast persoonlijke begeleiding is het ook mogelijk om begeleid te worden in een groep of te leren door middel van het bijwonen van voorlichtingen en workshops. Samen op supermarktsafari of wandelen met een groep bijvoorbeeld. Kennisoverdracht op een manier die past bij de doelgroep is het meest effectief. Dit is iets waar u altijd contact over kunt opnemen. Samen kan worden gekeken naar de mogelijkheden en ideeën.

Natuurlijk bent u ook benieuwd naar wat uw zorgverzekering voor u aan dieetadvies zal vergoeden en wat de tarieven zijn wanneer het voor uw eigen rekening is. Op de website staat dit allemaal beschreven.

"Door het combineren van wetenschap, vaardigheden en mijn visie op het gebied van voeding en gezondheid ben ik er van overtuigd dat u, met een beetje hulp van mij, al uw doelen kunt behalen. Dit doen we door samen een aanpak te kiezen die geheel bij u past en daarbij te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen".

Contactgegevens

Suzanne Bekkers diëtistenpraktijk

Borchmolendijk 1

5492AJ Sint-Oedenrode

Tel 06-43157785