Bedrijvengids

DE PLAATSELIJKE MAKELAAR Rob van de Laar

DE MAKELAAR MET HART VOOR UW HUIS! 
Welkom bij De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar. Met ruim 25 jaar ervaring en alweer 7 jaar in Sint Oedenrode, is 'De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar' net even anders dan de meeste makelaars. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we bewust werken met een klein team van enthousiaste mensen. Hierdoor bent u verzekerd van korte lijnen en worden afspraken altijd nagekomen. Daarnaast is het kantoor 6 dagen in de week open en telefonisch bereikbaar.
Wat ons naast service en kwaliteit onderscheidt, is onze transparante werkwijze. Bijvoorbeeld over de prijzen. De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar werkt met pakketten. Een vast 'basispakket' is uit te breiden met diverse aanvullende diensten. We kunnen u altijd adviseren hoe het ideale pakket samen te stellen, maar ú bepaalt. Uiteraard is het bij de verkoop van uw woning ook mogelijk dat wij alle zorg uit handen nemen. Hierbij staan we u bij met advies en begeleiding en wordt u volledig ontzorgd.

Over ons
NVM-makelaar Rob van de Laar is al ruim 25 jaar actief in de makelaardij en sinds 2009 gevestigd in Sint Oedenrode. Samen met zijn vrouw Carla van de Laar, verantwoordelijk voor de binnendienst, liggen de roots in Sint Oedenrode en Schijndel. Beiden hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en het is dan ook een logische keuze om juist deze regio als werkgebied aan te houden. Kwaliteit en service gaan duidelijk boven kwantiteit en het is een bewuste keuze om in een klein team te (blijven)werken.
Rob: "We zitten hier op de Kofferen 8 midden in het centrum. We zijn goed bereikbaar en dat komt onze laagdrempeligheid zeker ten goede. Het is prettig dat mensen hier gewoon spontaan binnen kunnen lopen. Voor informatie, maar ook voor een kopje koffie."
Carla: "De deur staat hier letterlijk open. Mensen waarderen het open karakter van ons kantoor. Realistisch en eerlijk advies of regelmatige terugkoppeling met betrekking tot de ontwikkelingen en voortgang zijn voor ons vanzelfsprekend, maar worden zeer positief beoordeeld.  Dat horen we, maar lezen we ook terug op bijvoorbeeld Funda.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

DE PLAATSELIJKE MAKELAAR Rob van de Laar

Kofferen 8

5492BN Sint-Oedenrode

Tel 0413-745035