Bedrijvengids

A. van Liempd Sloopbedrijf

 

Slopen is slopen.

Niets is minder waar. Slopen is een vak, aldus A. van Liempd Sloopbedrijven B.V. uit Sint-Oedenrode.
Wij slopen niet. Wij delven nieuwe grondstoffen. Dit is al meer dan 30 jaar onze slogan.
Vanuit een duurzame blik, verantwoorde werkwijze en een sociale houding.
Klantgericht, kwalitatief, professioneel, betrokken. Want duurzaam slopen?
Dat begint met een vooruitstrevende én respectvolle visie.
 

SLOPEN = INNOVATIE
 

Duurzaam en innovatief

A. van Liempd Sloopbedrijven werkt innovatief, verantwoordelijk en duurzaam aan veelzijdige sloopprojecten in heel Nederland.
Circulariteit speelt een steeds belangrijkere rol bij onze opdrachtgevers.
Wij bieden de beste kennis en de nieuwste slooptechnieken om deze rol te vervullen.
Daarmee maken wij het verschil. Elke dag opnieuw. Zien is geloven.

Door onze daadkracht en flexibiliteit werkt A. van Liempd Sloopbedrijven aan grote sloopprojecten door heel Nederland. Vanuit ons Brabantse hoofdkantoor opereren wij als sloopbedrijf met een vernieuwende, duurzame en concurrerende rol in de regio's Amsterdam, Breda, Arnhem, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Maastricht.


Onze daadkracht

Onze hydraulische graafmachines zijn stuk voor stuk speciaal ontwikkeld voor slopen. Wij beschikken over een groot machinepark van 8 - 70 ton machines waarvan de zwaarste uitgerust zijn met zogenaamde High Reach armen om tot 40 meter gecontroleerd te kunnen slopen. Wij kiezen voor hybride technologie in onze krachtpatsers om een positieve bijdrage te leveren aan de vermindering van CO2 uitstoot (footprint). Onze vrachtwagens met Euro 6 motoren sluiten daar mooi op aan.

Een stille werkomgeving, slim brandstofverbruik en een brandstof besparend hydraulisch hybride systeem dat energie opslaat en opnieuw gebruikt. Dat resulteert in besparingen en een hogere productiviteit van onze machinist. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van specialistische uitrustingsstukken. Van sloop- en sorteergrijpers, betonscharen en crushers tot hamers en specifieke bakken. Duurzaam slopen begint met de juiste slooptechniek. Vanzelfsprekend.
 

Onze gebruikte bouwmaterialen een tweede leven

Het handelen in gebruikte bouwmaterialen lijkt eenvoudig, maar niets is minder waar. Het hergebruik van materialen vraagt om expertise, ervaring, zorgvuldigheid maar vooral een groen DNA. Dankzij de specialisten van dochteronderneming Gebruiktebouwmaterialen.com vinden gebruikte materialen uit onze sloopwerken hun weg terug naar de markt en in de samenleving. Uniek, want alle materialen staan online en worden opgeslagen in onze materialenbank. Gebruiktebouwmaterialen.com is uw partner in circulair bouwen. Kortom: de eerste volwaardige en duurzame webshop voor gebruikte bouwmaterialen van Nederland!

Contactgegevens

A. van Liempd Sloopbedrijf

Bobbenagelseweg 10 a

5491VL Sint-Oedenrode

Tel 0413-477979

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur