Bedrijvengids

Van Hoof Zachtfruit & Asperges

 

Puur en (h)eerlijk. Dat zijn de producten die wij met liefde voor u telen en verkopen.

Al ruim 30 jaar telen wij in Olland met veel passie asperges op de Rooise Zandgrond. Eens begonnen als hobby van Annie met het telen van asperges, is het inmiddels een familiebedrijf geworden, overgenomen door zoon Maarten en zijn vrouw Malou. Tijdens het gehele asperge- en fruitseizoen kunt u bij ons terecht voor alle producten van eigen land. Over smaak valt niet te twisten maar onze asperges zijn al meerdere jaren als lekkerste van Brabant verkozen. Wij garanderen u, dat u de kwaliteit proeft. Kom proeven, kijken en beleven. Wees welkom!

Naast asperges telen wij ook frambozen, blauwe bessen, rode bessen en aardbeien. Van deze vruchten verkopen wij ook de daarvan afgeleide producten zoals confiture, gelei en vruchtensappen. Met hart en ziel worden onze producten verkocht in onze landwinkel. Wij hebben alles in huis om uw gezonde seizoensmaaltijd compleet te maken. Van de verkozen aspergewijn tot nieuwe aardappeltjes of vleeswaren van de plaatselijke, ambachtelijke slager. We schillen indien u dat wenst uw asperges. Daarnaast zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van een gezondheid- of themapakket in cadeauverpakking.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Normaliter worden traditionele regenkappen gebruikt om het fruit te beschermen tegen regen, hagel en zon. Wij gebruiken zonnepalen als ondersteunende voorziening voor een groot gedeelte van onze teelt. Een dubbelfunctie dus! De zonnepanelen wekken groene energie op maar beschermen óók het fruit. In 2020 zijn de eerste 1300 m2 zonnepanelen aangelegd. In 2023 is dit uitbreid naar een kleine 10 hectare. Dan praat je over ruim 25.000 panelen, dit wekt stroom op voor circa 4.000 gezinnen.

Daarnaast zijn wij sinds 2018 zijn wij trotse houder van het keurmerk "On the way to PlanetProof". PlanetProof staat voor duurzamer geteelde fruit en groenten. Wij voldoen aan bovenwettelijke eisen voor onder andere schonere lucht, vruchtbare bodem, goede waterkwaliteit, meer natuur op het bedrijf en circulaire afvalverwerking en recycling. Naast dat onze producten dagvers geoogst, super gezond en erg lekker zijn, zijn wij dus ook een milieubewuste keuze!

U vindt onze landwinkel aan de Roest 2a te Olland. Kijk voor de openingstijden op onze website (u kunt de QR code scannen). Daarnaast kunt u 24/7 terecht bij onze versautomaat aan Schootsedijk 35 te Olland. Wij kijken ernaar uit, u te ontmoeten in onze winkel!

Contactgegevens

Van Hoof Zachtfruit & Asperges

Schootsedijk 35

5491TD Sint-Oedenrode

Tel 0413-473608

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur