Bedrijvengids

Kinderdagverblijf 't Sproetje

Welkom bij Kinderland 't Sproetje

In oktober 2017 werd een droom werkelijkheid, een eigen gastouderopvang in het buitengebied van Sint-Oedenrode. Een plek waar de kindjes heerlijk kunnen genieten van het buitenleven, de diertjes & de natuur. Waar we samen met de kindjes de mooiste avonturen beleven. Een plek waar we echt gericht zijn op buiten. Een plek die voelt als een tweede thuis voor onze lieve kindjes. Waar we de kindjes spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Maar vooral GENIETEN! Een combinatie van liefde voor de natuur en liefde voor kindjes kwam samen tot 'T Sproetje. In November 2021 is 'T Sproetje gaan groeien tot een kleinschalig kinderdagverblijf, waar we de visie behouden van het buitenleven, kleinschaligheid, persoonlijk, een echt tweede thuis voor onze lieve kindjes. Maar dan 52 weken per jaar met meer vriendjes & vriendinnetjes. Kleine groepen in een huiselijke sfeer, waar de kindjes de aandacht krijgen die ze verdienen! Met vaste medewerkers

Visie Kinderland 'T Sproetje
Bij Kinderland 'T Sproetje staan plezier, veiligheid, vertrouwen & ontwikkelen op eigen tempo en eigen manier centraal. Een plek waar de pedagogisch medewerkers echt de tijd nemen voor ieder kind. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor ieder kind belangrijk is om zich te kunnen ontwikkelen en zich vertrouwd te voelen. Door liefde, veiligheid en vertrouwen bieden wij een plek aan de kindjes wat voelt als een 2e thuis!
We besteden veel aandacht om te kinderen te laten ontdekken waar gezonde voeding vandaan komt en laten zien dat gezonde voeding erg lekker is! De kindjes gaan zelf mee naar de groenteboer, bakker & molen om fruit, brood en boodschapjes te halen.
Bij Kinderland 'T Sproetje staat buiten zijn heel hoog, wij vinden het belangrijk dat de kinderen opgroeien in de natuur en zijn ervan overtuigd dat kinderen in de buitenlucht lekkerder in hun vel zitten en zich makkelijker ontwikkelen door de natuurlijke middelen en de frisse buitenlucht.
Kinderland 'T sproetje laat zich inspireren door de opvoedingsstijl van Thomas Gorden en door de pedagogische visies van Emmi Pikler en Loris Malaguzzi.

Contactgegevens

Kinderdagverblijf 't Sproetje

Sterrebos 21

5491TL Sint-Oedenrode

Tel 06-16254411