Bedrijvengids

HealthyDays 365

Marieke van Hooff

Voel je gezond en energiek met

HEALTHY DAYS

 

Bij HEALTHY DAYS geloven we niet dat minder energie of klachten horen bij het ouder worden. HEALTHY AGING is weggelegd voor iedereen! Of je nou 4 of 90 jaar oud bent.

Orthomoleculaire therapie richt zich op het vermogen van ons lichaam zélf de balans te herstellen. Hierbij richten we ons op voeding, leefstijl en het aanvullen van eventuele tekorten. Ook werken we met Elektro Acupunctuur, een prachtige aanvulling omdat hiermee blokkades zijn te meten en op te heffen met pijnloze elektrostimulatie. Ook zijn intoleranties op te sporen en kan worden getest welke voeding of supplementen ondersteunend zijn voor iemands gezondheid.

Klachten waarmee je terecht kunt bij HEALTHY DAYS zijn: onverklaarbare vermoeidheid, gewrichts- en huidproblemen, slecht kunnen ontgiften, slaap- en hormonale problemen, problemen met gewicht of een spijsvertering die uit balans is. We werken met een op maat gemaakt plan van aanpak, afhankelijk van de gewenste verbeteringen. Om de balans te ondersteunen en eventuele tekorten aan te vullen, adviseren we regelmatig hoogwaardige en volledig natuurlijke supplementen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren, probiotica of kruiden.

Het is mogelijk een orthomoleculaire HEALTH CHECK af te nemen. Hiervoor nemen we tijdens de intake of in een vervolgconsult aanvullende (energetische) testen af. We werken daarbij samen met gespecialiseerde laboratoria.

Contactgegevens

HealthyDays 365

Vogelenzang 3

5492TP Sint-Oedenrode

Tel 06-22934978